15 Place Voltaire,
Vermenton, Gite Holiday Home Rental.
15 Place Voltaire Vermenton France Gite Holiday Home Rental
Home Vakantievilla/Prijzen Galerij Vermenton Bourgondië Reizen naar Vermenton
hamburger 15 Place Voltaire,
Vermenton, Gite Holiday Home Rental.

Reizen naar Vermenton

Met de auto

In Vermenton

Vanaf de doorgaande weg door Vermenton, de N6, neemt u de afslag naar Chablis, de N2, (naast de apotheek met een vel groen verlicht en knipperend kruis). Na 30 meter gaat u linksaf en ziet u verderop het pleintje Place Voltaire. Het laatste huis aan de rechterkant is 15 Place Voltaire, met naast het huis de ommuurde binnenplaats met toegangspoort.

Vanaf de snelweg A6 uit de richting Parijs of Dijon

Vanaf de snelweg A6 neemt u afslag 21 (richting Vezelay). U rijdt door Nitry en neemt de afslag (naar links) naar Sacy en Vermenton. Aan het einde van deze weg (ca. 10 km) slaat u rechtsaf, de N6 op richting Vermenton. In Vermenton neemt u de afslag naar Chablis, de N2, (naast de apotheek met een vel groen verlicht en knipperend kruis). Na 30 meter gaat u linksaf en ziet u verderop het pleintje Place Voltaire. Het laatste huis aan de rechterkant is 15 Place Voltaire, met naast het huis de ommuurde binnenplaats met toegangspoort.

Vanaf de snelweg A26 uit de richting Lille/Reims

Aan het einde van deze snelweg neemt u de snelweg A5 richting Parijs en vervolgens de eerste afslag, afslag 11. De kortste en mooiste route vanaf hier is de D449 door Chaource naar Tonnerre en vervolgens de D944 naar Nitry. U rijdt door Nitry en neemt de afslag (naar rechts) naar Sacy en Vermenton. Aan het einde van deze weg (ca. 10 km) slaat u rechtsaf, de N6 op richting Vermenton. In Vermenton neemt u de afslag naar Chablis, de N2, (naast de apotheek met een vel groen verlicht en knipperend kruis). Na 30 meter gaat u linksaf en ziet u verderop het pleintje Place Voltaire. Het laatste huis aan de rechterkant is 15 Place Voltaire, met naast het huis de ommuurde binnenplaats met toegangspoort.

Klik hier voor een plattegrond van Vermenton.

Met de trein

Vanuit Parijs zijn er verschillende goede dagelijkse verbindingen - rechtstreeks of met overstap naar Laroche Migennes en/of Auxerre. We halen u graag op afspraak en kosteloos op van het station in Vermenton (de trein naar Avalon) of Cravant (de trein naar Clamency).

Let op: de dienstregelingen worden regelmatig gewijzigd. Controleer de vertrektijden op de TER / SNCF-website . www.voyages-sncf.com (ook voor een dienstregeling in het Engels)

Opmerking: er zijn meer treinen vanuit Parijs richting Auxerre. In Auxerre zijn meestal taxi's beschikbaar. In Vermenton en Cravant zijn er op het station doorgaans geen taxi's.

Contact

Voor boekingen en informatie over de beschikbaarheid kunt u ons e-mailen op 15.placevoltaire@orange.fr Telefonisch kunt u ons bereiken op +44 7477 545 888 (ook sms of WhatsApp).

We zien er naar uit om u te ontvangen. Tot ziens, Mark & Alison.