15 Place Voltaire,
Vermenton, Gite Holiday Home Rental.
15 Place Voltaire Vermenton France Gite Holiday Home Rental
Home Vakantievilla/Prijzen Galerij Vermenton Bourgondië Reizen naar Vermenton

Welkom

15 Place Voltaire is een prachtige historische villa met uitzicht op een rustig pleintje, in het kleine stadje Vermenton. Weg van de hoofdweg, maar op loopafstand van de winkels, de supermarkt en diverse restaurants en cafés. Vermenton ligt aan de oever van de rivier de Cure en heeft twee parken aan de rivier waar je heerlijk kunt zwemmen, wandelen en zonnen.

15 Place Voltaire bestaat uit een L-vormig gebouw en een rustige ommuurde binnenplaats en serre. Het gebouw heeft veel interessante kenmerken, waaronder schitterende oude parketvloeren, marmeren schouwen, hoge plafonds en grote hoge ramen. De ruime eetkamer is gelegen tussen een ruime, goed uitgeruste keuken en een grote gezellige lounge. Ook is er een kleine fitnessruimte met een fitnesstoestel, een roeimachine, een crosstrainer en een boksbag. Er zijn 4 fietsen beschikbaar voor gasten.

Er wordt gezegd dat Louis Philippe, koning van Frankrijk, ooit verbleef in 15 Place Voltaire en meer recentelijk was de bisschop van Sens een regelmatige bezoeker. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was 15 Place Voltaire het huis van de plaatselijke apotheker en daarvoor werd het bewoond door de notaris. Zijn enorme kluis is nog aanwezig.

Interessante plaatsen in de omgeving:

Let op: huisdieren zijn alleen welkom met voorafgaande toestemming.

Voor boekingen en informatie over de beschikbaarheid kunt u ons e-mailen op 15.placevoltaire@orange.fr Telefonisch kunt u ons bereiken op +44 7477 545 888 (ook sms of WhatsApp).

King Room

De villa

Details en plattegronden.

Our garden

Galerij

Verken onze villa en de omgeving.

Vermenton

Vermenton

De perfecte uitvalsbasis om Bourgondië en het Bourgondische leven te verkennen.

Burgundy vineyards and villages

Bourgondië

Dingen om te zien en te beleven.

Location

De heenreis

Reizen naar Vermenton en waar u ons kunt vinden.

Contact

Voor boekingen en informatie over de beschikbaarheid kunt u ons e-mailen op 15.placevoltaire@orange.fr Telefonisch kunt u ons bereiken op +44 7477 545 888 (ook sms of WhatsApp).

We zien er naar uit om u te ontvangen. Tot ziens, Mark & Alison.