15 Place Voltaire,
Vermenton, Gite Holiday Home Rental.
15 Place Voltaire Vermenton France Gite Holiday Home Rental
Home Vakantievilla/Prijzen Galerij Vermenton Bourgondië Reizen naar Vermenton

De regio Bourgondië

Vermenton ligt midden in het departement Yonne, een van de beroemdste wijnstreken ter wereld. Rond de vlakbij gelegen plaatsen IRANCY en CHABLIS vindt u de uitgestrekte glooiende wijnvelden, die deze streek al eeuwen voorspoed brengen. Of u nu sportief bent, van de natuur houdt, of vooral komt voor de rust, u zult genieten van deze regio vol wijngaarden, open landschappen met weide uitzichten, bossen, rivieren, kanalen, heuvels en valleien. En van de vele mooie steden en dorpen die zijn verbonden door een uitgebreid netwerk van rustige wegen, voetpaden, kanaaljaagpaden en rivieren. Een toevluchtsoord voor wandelaars, fietsers en kanovaarders en mensen die gewoon genieten van een toertochtje over de landweggetjes en een rustige picknick ergens midden in de natuur.

In de directe omgeving van Vermenton vindt u vele plaatsen van historisch belang, waaronder Alesia (een Gallo-Romeinse site en een cultuurcentrum over de gigantische slag van Alesia), de wereldberoemde prehistorische grotten van Arcy-sur-Cure, Auxerre, Avallon, Chablis, Cravant, de abdij van Fontenay, Guedelon (een kasteel in wording), Noyers-sur-Serein en Vezelay om er maar een paar te noemen.

Let op: huisdieren zijn alleen welkom met voorafgaande toestemming.

Contact

Voor boekingen en informatie over de beschikbaarheid kunt u ons e-mailen op 15.placevoltaire@orange.fr Telefonisch kunt u ons bereiken op +44 7477 545 888 (ook sms of WhatsApp).

We zien er naar uit om u te ontvangen. Tot ziens, Mark & Alison.